افزایش تدریجی نرخ ارز به ویژه در دوسال اخیر با وجود ایجاد مشکلات عدیده ،  بستر مناسبی را برای عملیاتی شدن شعار “خود اتکائی” ،  “ما می توانیم” و نیز هموار شدن مسیر “جهش تولید” در صنعت  مهم محصولات صادرات محور چرم  مهیا کرده است.

 به گزارش روابط عمومی برند مارال چرم، رییس هیات مدیره برند مارال چرم در توجیه این مطلب گفت:تا زمانی که‌ نرخ ارز مناسب و ارزان بود به لحاظ توجیه اقتصادی انواع محصولات چرمی وارداتی به وفور در بازار کشورمان عرضه می شد و ترکیه یکی از کشورهای صادر کننده عمده این محصولات به ایران بود.

  سید جواد حسینی خواه دلیل استقبال مصرف کنندگان کشور از محصولات چرمی وارداتی به ویژه کیف و کفش را کیفیت بالای این محصولات به ویژه در طراحی ها عنوان کرد.

* فاصله گرفتن از روش های سنتی بستر ساز استقبال از محصولات چرمی

 وی ادامه داد: با گران شدن تدریجی دلار و کاهش قدرت خرید مردم تولید کنندگان ایرانی برای رفع نیاز بازار کشور آستین ها را بالا زدند و ضمن فاصله گرفتن از تولید با روش های سنتی، کهنه و تاریخ گذشته ،  توجه خاص به فاکتور مشتری مداری را پیشه کرده اند.

  عضو هیات مدیره انجمن‌ صنایع چرم ایران گفت: حرکت تولید کنندگان صنعت چرم‌ کشور در بحث کیفیت، تنوع در رنگ و مدل ، در سال های اخیر به مرزی رسید که اکنون علاوه برتامین نیاز داخلی، بستر مناسبی نیز برای حضور در بازار های صادراتی این محصولات فراهم شده است.

 * محصولات چرمی ایران در مسیر حضور فعال در بازارهای بین المللی

  وی ازصادرات مستمر محصولات چرمی ایران به برخی کشورهای منطقه و اروپا از جمله ایتالیا، ارمنستان، آذربایجان و عراق خبر داد و افزود: ما در پی آنیم تا درحرکت های گام به گام کشورمان را به عنوان صادر کننده مطرح محصولات صنعت چرم  در بازارهای بین المللی معرفی کنیم.

  حسینی خواه گفت: محصولات چرمی ایران علاوه بر مرغوبیت و مشتری پسند بودن از ویژگی مهم دیگری نیز برخوردار است و آن ارزان بودن این محصولات نسبت به مشابه خارجی است.

* تاثیر بیماری کرونا در کاهش  تولید محصولات چرمی

  وی در ادامه این گفتگو به تاثیر منفی بیماری کرونا در بازار اشاره کرد و افزود: درشرایطی که طی دوسال اخیر سهم تولید کنندگان محصولات چرمی رو به افزایش بود ولیدر پی شیوع  بیماری کرونا با مشکل حاد کاهش تقاضا برای این محصولات در کشورهای هدف و بازار داخلی  مواجه شدیم.

  این فعال اقتصادی گفت: اگر مشکل بیماری کرونا در دنیا خودنمائی نمی کرد، قطعا در بحث تولید ، عرضه و صادرات محصولات صنعت چرم کشور با موفقیت های شایان توجهی رو به رو می شدیم.

*ایجاد بانک اطلاعاتی از ” سرانه  مصرف ” بستر ساز رونق صنعت چرم

 سید جواد حسینی خواه،  دسترسي بخش توليد به اطلاعات واقعی  ‘سرانه مصرف’ كشور را بسترساز رونق توليد و سرمايه گذاري كارآفرينان براي تامين نيازهاي داخلي عنوان كرد.

وی تاکید کرد:ایجاد بانک اطلاعاتی  با عث می شود صاحبان سرمايه بدون نگراني و دغدغه در مسير تامين نيازهاي كشور و توسعه صادرات هدايت شوند.

استان البرز دارای بیش از40 واحد صنعتی فعال در زمینه  تولیدچرم طبیعی و مصنوعی است که بخشی از این محصولات به کشورهای مختلف جهان صادر می شود.

شهر های تهران، تبریز،مشهد،البرز، همدان واصفهان از تولیدکنندگان محصولات چرمی در کشور هستند که استان البرز  با توجه به حجم تولیدات  این محصولات دررتبه چهارم  قرار دارد.